Bedrijfsfitness

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bedrijfsfitness

Liv it Own It Personal Training is een lifestyle- en fitnessstudio waar je in alle privacy kan trainen onder professionele begeleiding. Je kunt bij ons als individu, met collega’s in groepsverband of met het hele bedrijf aan de slag met personal training, voedingsadvies en mentale coaching. Wij hebben een succesformule van training en teambuilding gecreeerd die ervoor zorgt dat jij en je collega’s fit en gezond worden en blijven. Dit verhoogt de werksfeer, minder uitval door ziekte en een verbetering van  gezondheid van je werknemers.

 

Alleen de beste materialen

Goed trainen, kan alleen met de beste spullen. Daarom zijn al mijn attributen van hoogstaande kwaliteit. Become your best, by doing your best, with the best!

Hoe ziet de opbouw eruit

We beginnen altijd met een gezamelijke warming-up. Meestal beginnen we met het gebruik van de foam roller om de spieren los te maken. 

Ik leg het doel van de training uit, laat alle oefeningen even zien en tip aan waar je bij iedere oefening op moet gaan letten. Er zijn ook altijd opties of ik bedenk ze ter plekke zodra blijkt dat een oefening niet goed gaat of dat deze te zwaar is.  Daarna is het de timer instellen en aan de slag.

We werken tussen de 40-45 min, waarna we de spullen opruimen, even napraten en evalueren we de training. 

Iedere training heeft kracht en conditie training in zich verwerkt.

Mogelijkheden en tijdstippen

De mogelijkheden van sporten zijn bij ons groot. Aangezien ieder bedrijf zijn eigen karakter heeft en werktijden, stemmen wij onze agenda’s daarop af. Wij denken in mogelijkheden en oplossingen.

We maken een op maat gemaakt programma. Het grote voordeel van bedrijfsfitness is dat dit fiscaal gezien erg interessant is. Sporten met voordeel voor de portemonnee.

Neem contact op via onderstaand formulier voor nadere informatie en een kennismakingsgesprek.

Testimonials

Danielle

Zelfs als je je fysieke gezondheid belangrijk vindt, is het niet altijd makkelijk daarvoor ook te doen wat nodig is, zoals regelmatig sporten. Er zijn zoveel andere belangrijke dingen in het leven: gezin, werk, mantelzorg. Toch is dat gezonde, fitte lichaam tegelijkertijd de basis om die andere dingen vol te houden. Tommy heeft mij afgelopen jaren geholpen om die balans te houden. Hij kan tegelijk vriendelijk en ondersteunend zijn over wat er nog meer in je leven speelt, en toch ook no-nonsens met je door sporten. Die houding is goud waard. Daarnaast is hij inhoudelijk van alles wat ik nodig had (sportschema’s, persoonlijke doelen, voeding) goed op de hoogte en wist hij met zijn achtergrond als fysiotherapeut ook zo met mij te trainen dat eerdere blessures goed werden opgevangen en geen probleem meer vormden. Alle hulde voor zijn begeleiding.”

Mark

Personal training vond ik altijd beetje overdreven. Waarom gaan trainen bij iemand als je het zelf ook gewoon kan doen. Sportschoolabonnementje en gaan.

Totdat ik 2 jaar later terugkeek, waarvan 1 jaar als sponsor lid was gebleven, en dacht zo gaat het niet lukken.

Toen kwam ik via via bij Tommy terecht, eerst een proefles en ik werd werkelijk weggeblazen door zijn kennis en de manier hoe hij alles uitlegt.  Erg fijn om te weten waarom je iets aan het doen bent.

Inmiddels 9 kg kwijt van het doel van 15 kg. (en dat in 3 maanden tijd!) Maar ik weet nu al dat ik als ik dat doel bereikt hebt, ik bij Tommy blijf trainen.”

(ps ivm privacy en het huidige werk van Mark is er gebruik gemaakt van een stockphoto)

Deze website gebruikt cookies om de functionaliteit te verbeteren. Door te klikken accepteer je deze cookies.

Privacy policy