Kies hieronder de blessure waar je vanaf geholpen wil worden!

Knieklachten

Fysiotherapeut

In 2002 afgestudeerd en na verschillende werkzaamheden verricht te hebben als fysiotherapeut ben ik nu voor mezelf begonnen om te werken met personen die graag het initiatief nemen om van hun klachten af te komen.

Declaraties

Ik heb geen contracten met zorgverzekeraars, dit houdt in dat iedereen aan mij direct betaald middels een abonnement. Mocht jouw zorgverzekeraar je hierin tegemoet willen komen dan zal je dit zelf aan moeten vragen. 

Behandelingen

Ik ben inmiddels alleen nog een trainend fysiotherapeut en maak zelden gebruik van de behandelbank. Een kort lichamelijk onderzoek is altijd mogelijk mochten we niet in staat zijn de klachten goed in kaart te brengen tijdens het trainen.

Schouderklachten

Rugklachten

Andere klachten

Burnout klachten

Fysiotherapeut

Niks is vervelender dan dat je telkens tegen dezelfde blessures aanloopt of dat je knieën na 45 jaar al op lijken te zijn.

Gelukkig kunnen we met gerichte training heel veel klachten oplossen door de spieren rondom zo’n gewricht sterker te maken.

Daarnaast leer je op een goede manier te bewegen, waardoor je ook weer meer zelfver-trouwen krijgt in je lijf.

De tarieven staan onderaan. Deze zijn overigens niet declareerbaar. (althans niet via mij, maar je kan altijd kijken of jouw zorgverzekeraar je daarin iets tegemoet wilt komen.)

Knieklachten

Pijn als je opstaat, als je loopt, door je hurken gaat of zelfs als je stilzit. Wat is het? Hoe komt het? En hoe kan je ervoor zorgen dat de klachten minder worden.

Veel van mijn cliënten hoorden van verschillende artsen dat de pijn die ze hebben iets is waar ze maar mee moesten leren leven. Iedere dag pijnstillers slikken en een beetje middelmatig bewegen.

Middels gerichte training kunnen we proberen de belastbaarheid van je knieën te vergroten, de pijnklachten doen verminderen en je er minder hinder van laten ondervinden.

Zullen we binnenkort even kijken naar de mogelijkheden om de pijn te doen afnemen?

Rugklachten

Een van de meest voorkomende klachten bij de huidige mens. We zitten teveel, bewegen te weinig of verkeerd.

Lage rugklachten (maar ook nekklachten) beperken je dagelijkse manier van leven en hebben een enorme impact op de positieve beleving van alles wat je doet.

Zelf ben ik in 2017 door mijn rug gegaan met het optillen van een gewicht. Na jaren van mensen trainen en begeleiden was ik zelf aan de beurt. Het maakte mij behalve opgeleid ook ervaringsdeskundige. 

Ik ga graag samen met jou aan de slag om bij jou hetzelfde te bewerkstelligen als bij mij. Een sterke core, rug en vertrouwen in dat niet iedere keer dat je bukt, je weer terug bij af bent.

We gaan werken aan hoe we de spieren in een betere conditie krijgen : ontspannen en minder stijf, meer kracht en sneller reagerend bij onverwachte bewegingen.

Ik hoor graag wanneer ik jou mag helpen om het vertrouwen in je rug terug te krijgen.

Hoeveel kans maak jij om daadwerkelijk van je klachten af te komen als je:

  • Zelfstandig thuis aan de slag gaat 15% 15%
  • Naar de sportschool gaat en zelfstandig gaat trainen 35% 35%
  • Samen met iemand aan de slag gaat 50% 50%
  • Iedere week met een fysiotherapeut of personal trainer afspreekt 89% 89%

Schouderklachten

Iedere ochtend een pijnscheut als je je haren probeert te kammen of bv als je een shirt uit wilt trekken. Het beperkt je en het irriteert je mateloos.

Schouderklachten hebben over het algemeen iets gemeenschappelijks. Spieren rondom de schouders zitten helemaal vast. Je mobiliteit neemt af, waardoor je niet meer goed kan bewegen. Als een soort sneeuwbaleffect neemt het vervolgens de nek mee, de middenrug, de armen enz. 

Om inzicht te krijgen in het exacte probleem van je schouder, gaan we samen kijken naar hoe je beweegt en met welke technieken wij die schouder weer terug in vorm krijgen. 

Zie ik je snel voor een consult?  

Andere klachten

Wellicht heb je andere fysieke klachten die niet hierboven genoemd zijn. Dit kunnen ook aandoeningen zijn die bijvoorbeeld op je spieren in zijn algemeenheid betrekking hebben. Reumatische klachten, spierziekten etc.

Ook in jouw geval kan ik wellicht iets voor jou betekenen. Training en verbetering van je algehele conditie heeft altijd zin. Het is alleen samen de beste manier vinden om er zo min mogelijk ongemak van te ervaren en toch progressie te boeken.

Ik hoor het graag als ik je ergens mee van dienst kan zijn. 

Burnout klachten

Helaas zijn burnout klachten niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. De druk om te presteren is hoog en we balanceren vaak op de rand tussen het volhouden en in elkaar storten.

Inmiddels weten we dat fysiek aan de gang gaan een belangrijke stap is om uit de burnout situatie te komen en er vooral niet in terecht te komen.

Ik heb een speciaal beat-the-burn-out programma ontwikkeld, waarin we samen aan de slag gaan om je energieniveau, zelfvertrouwen en strijdvaardigheid te verbeteren. 

Ervaar jij op dit moment deze klachten, dan wil ik jou dit programma graag laten ervaren. Let’s beat the burnout!

 

Testimonials

Danielle

Zelfs als je je fysieke gezondheid belangrijk vindt, is het niet altijd makkelijk daarvoor ook te doen wat nodig is, zoals regelmatig sporten. Er zijn zoveel andere belangrijke dingen in het leven: gezin, werk, mantelzorg. Toch is dat gezonde, fitte lichaam tegelijkertijd de basis om die andere dingen vol te houden. Tommy heeft mij afgelopen jaren geholpen om die balans te houden. Hij kan tegelijk vriendelijk en ondersteunend zijn over wat er nog meer in je leven speelt, en toch ook no-nonsens met je door sporten. Die houding is goud waard. Daarnaast is hij inhoudelijk van alles wat ik nodig had (sportschema’s, persoonlijke doelen, voeding) goed op de hoogte en wist hij met zijn achtergrond als fysiotherapeut ook zo met mij te trainen dat eerdere blessures goed werden opgevangen en geen probleem meer vormden. Alle hulde voor zijn begeleiding.”

Mark

Personal training vond ik altijd beetje overdreven. Waarom gaan trainen bij iemand als je het zelf ook gewoon kan doen. Sportschoolabonnementje en gaan.

Totdat ik 2 jaar later terugkeek, waarvan 1 jaar als sponsor lid was gebleven, en dacht zo gaat het niet lukken.

Toen kwam ik via via bij Tommy terecht, eerst een proefles en ik werd werkelijk weggeblazen door zijn kennis en de manier hoe hij alles uitlegt.  Erg fijn om te weten waarom je iets aan het doen bent.

Inmiddels 9 kg kwijt van het doel van 15 kg. (en dat in 3 maanden tijd!) Maar ik weet nu al dat ik als ik dat doel bereikt hebt, ik bij Tommy blijf trainen.”

(ps ivm privacy en het huidige werk van Mark is er gebruik gemaakt van een stockphoto)

Deze website gebruikt cookies om de functionaliteit te verbeteren. Door te klikken accepteer je deze cookies.

Privacy policy