Welkom bij

Liv it Own it!

 

Dé plek voor personal training, begeleiding en lifestylecoaching van Waddinxveen, Gouda e.o.

Qua mogelijkheden van training is heel veel mogelijk. Van afvallen tot revalideren. Van trainen in een groep tot 1 op 1 of 2.

Klik hieronder op 1 van de links waarmee ik je het best kan helpen. 

 

 

 

Sport nu met korting via je werkgever in 1 van onze small group lessen. 

Geef je op via je werkgever en kom werken aan de betere versie van jezelf!

Small Group lessen met maximaal 8 deelnemers.

Op:

Dinsdag 20:00 – 21:00

Woensdag 20:00 – 21:00

Donderdag 20:00 – 21:00

Vrijdag 19:00 – 20:00 

Zaterdag 10:00 – 11:00

Personal Training:

Training 1-op-1 of 1-op-2, waarbij we samen het plan opstellen om jouw doel zo snel mogelijk te bereiken. Voor als je gewicht kwijt wilt raken, sterker wilt worden of vooral je conditie wilt verbeteren. Personal Training is dé manier voor sneller en beter resultaat. 

Klik op het logo voor meer informatie.

Oefentherapie / Revalidatietraining:

Middels mijn in 2002 afgeronde fysiotherapie opleiding kan ik je helpen bij het trainen en sterker maken van jouw lijf, waardoor je minder klachten zal hebben aan bv je knieën, rug of schouders. Daarnaast kan ik je helpen om blessures te voorkomen door jou op de best mogelijke manier te laten bewegen. Daarnaast heb ik een speciaal burn out programma ontwikkeld, waarin we samen door middel van fysieke training gaan proberen stappen te zetten in een positieve richting.

Klik op het logo voor meer informatie.

Small Group Training:

Train jij graag in een groep? Doe jij het liefst iedere week een ander programma? Dan zijn mijn small group lessen met uitstek geschikt voor jou. Maximaal 8 deelnemers zodat ik je op de beste manier kan begeleiden. 

Klik op het logo voor meer informatie.

Testimonials

Danielle

Zelfs als je je fysieke gezondheid belangrijk vindt, is het niet altijd makkelijk daarvoor ook te doen wat nodig is, zoals regelmatig sporten. Er zijn zoveel andere belangrijke dingen in het leven: gezin, werk, mantelzorg. Toch is dat gezonde, fitte lichaam tegelijkertijd de basis om die andere dingen vol te houden. Tommy heeft mij afgelopen jaren geholpen om die balans te houden. Hij kan tegelijk vriendelijk en ondersteunend zijn over wat er nog meer in je leven speelt, en toch ook no-nonsens met je door sporten. Die houding is goud waard. Daarnaast is hij inhoudelijk van alles wat ik nodig had (sportschema’s, persoonlijke doelen, voeding) goed op de hoogte en wist hij met zijn achtergrond als fysiotherapeut ook zo met mij te trainen dat eerdere blessures goed werden opgevangen en geen probleem meer vormden. Alle hulde voor zijn begeleiding.”

Mark

Personal training vond ik altijd beetje overdreven. Waarom gaan trainen bij iemand als je het zelf ook gewoon kan doen. Sportschoolabonnementje en gaan.

Totdat ik 2 jaar later terugkeek, waarvan 1 jaar als sponsor lid was gebleven, en dacht zo gaat het niet lukken.

Toen kwam ik via via bij Tommy terecht, eerst een proefles en ik werd werkelijk weggeblazen door zijn kennis en de manier hoe hij alles uitlegt.  Erg fijn om te weten waarom je iets aan het doen bent.

Inmiddels 9 kg kwijt van het doel van 15 kg. (en dat in 3 maanden tijd!) Maar ik weet nu al dat ik als ik dat doel bereikt hebt, ik bij Tommy blijf trainen.”

(ps ivm privacy en het huidige werk van Mark is er gebruik gemaakt van een stockphoto)

Deze website gebruikt cookies om de functionaliteit te verbeteren. Door te klikken accepteer je deze cookies.

Privacy policy