Kies hieronder het doel waar je nu graag aan zou willen gaan werken.

Gewicht verliezen

Sterker worden

Conditie verbeteren

Personal Training

Als personal trainer is het mijn taak om alles in het werk te stellen, jouw doel op de meest efficiënte manier te bereiken.

Om dat te realiseren werk ik volgens een wetenschappelijk onderbouwde methodiek.

We meten de vooruitgang en indien nodig passen we het programma aan. Zo voorkomen we dat we stilvallen en de motivatie verliezen.

Met mijn achtergrond als fysiotherapeut waak ik daarbij voor eventuele blessures en kan ik het programma direct aanpassen. We werken in blokken van 30 tot 60 min. Samen bekijken we bij de intake hoeveel tijd per training je nodig zal hebben om je doel te bereiken.

De 30 min trainingssessie bestaat uit weliswaar kortere maar wel een intensievere vorm van training. HIIT : High Intensity Interval Training. Deze manier van trainen zorgt voor snel resultaat binnen korte tijd. De 60 min wordt meestal gekozen als het doel wat er wordt nagestreefd specifieker is (te denken aan spiermassa ontwikkelen) of bv bij revalidatie training.

Alleen de beste materialen

Goed trainen, kan alleen met de beste spullen. Daarom zijn al mijn attributen van hoogstaande kwaliteit. Become your best, by doing your best, with the best!

Gewicht verliezen

Het is niet simpelweg minder eten, beetje flink bewegen en daar gaan de kg’s!

Samen gaan wij werken aan dé manier om niet alleen nu, maar ook voor de komende jaren het gewicht naar beneden te brengen.

– Wetenschappelijk onderbouwde voedingsrichtlijnen.

– Een trainingsprogramma wat je vol gaat houden en je gemotiveerd houdt.

– 24/6 coaching. Op de momenten dat je het moeilijk hebt en een steuntje in de rug nodig hebt ben ik bereikbaar.

– Via een voedingsapp (vytal*) hebben we iedere dag inzicht in hoe je ervoor staat. Vooraf bepalen we precies hoeveel je mag eten en zo leer je heel snel wat wel en wat nou net even niet kan. *aan het gebruik van deze app zijn additionele kosten verbonden.

Wil jij weten hoe ik jou het beste kan helpen met het verliezen van kg’s vet, vul dan even onderstaand formulier in!

Sterker worden

Als je sterker wilt worden dien je je lichaam uit te dagen. We geven de spieren de prikkels om te veranderen. En dat hoeft niet perse meer volume te betekenen.

Trainen met een personal trainer heeft het grote voordeel dat je die grenzen een stukje makkelijker opzoekt en ze verlegd. Ik breng je er voorbij en weer terug in een betere vorm dan dat je zelf zou kunnen bereiken.

De trainingen bestaan uit gevarieerde krachttraining, want ik geloof dat je pas echt sterker wordt als je het hele lichaam gebruikt en alle spieren aanspreekt.

Ook zo benieuwd naar hoe jij jouw lichaam zou kunnen transformeren. Vul dan even onderstaand formulier in!

Conditie verbeteren

Conditie verbeteren is meer dan alleen maar een flink stuk kunnen rennen of fietsen. Het is de dagelijkse zaken van het leven kunnen doen zonder daar uitgeput van te raken. 

Sta jij te hijgen bovenaan de trap?

Na een halve dag werken in de tuin, kan je niet meer op of neer?

Zijn je kinderen je inmiddels de baas met het spelen van tikkertje?

Als jij op 1 van deze vragen ja kan antwoorden; let’s talk!

Testimonials

Danielle

Zelfs als je je fysieke gezondheid belangrijk vindt, is het niet altijd makkelijk daarvoor ook te doen wat nodig is, zoals regelmatig sporten. Er zijn zoveel andere belangrijke dingen in het leven: gezin, werk, mantelzorg. Toch is dat gezonde, fitte lichaam tegelijkertijd de basis om die andere dingen vol te houden. Tommy heeft mij afgelopen jaren geholpen om die balans te houden. Hij kan tegelijk vriendelijk en ondersteunend zijn over wat er nog meer in je leven speelt, en toch ook no-nonsens met je door sporten. Die houding is goud waard. Daarnaast is hij inhoudelijk van alles wat ik nodig had (sportschema’s, persoonlijke doelen, voeding) goed op de hoogte en wist hij met zijn achtergrond als fysiotherapeut ook zo met mij te trainen dat eerdere blessures goed werden opgevangen en geen probleem meer vormden. Alle hulde voor zijn begeleiding.”

Mark

Personal training vond ik altijd beetje overdreven. Waarom gaan trainen bij iemand als je het zelf ook gewoon kan doen. Sportschoolabonnementje en gaan.

Totdat ik 2 jaar later terugkeek, waarvan 1 jaar als sponsor lid was gebleven, en dacht zo gaat het niet lukken.

Toen kwam ik via via bij Tommy terecht, eerst een proefles en ik werd werkelijk weggeblazen door zijn kennis en de manier hoe hij alles uitlegt.  Erg fijn om te weten waarom je iets aan het doen bent.

Inmiddels 9 kg kwijt van het doel van 15 kg. (en dat in 3 maanden tijd!) Maar ik weet nu al dat ik als ik dat doel bereikt hebt, ik bij Tommy blijf trainen.”

(ps ivm privacy en het huidige werk van Mark is er gebruik gemaakt van een stockphoto)

Deze website gebruikt cookies om de functionaliteit te verbeteren. Door te klikken accepteer je deze cookies.

Privacy policy