Small Group training

Maximaal 8 deelnemers

Groepsmotivatie

Iedere training anders

Small Group Training

Di Woe Do 20:00 tot 21:00  / Zat 10:00 tot 11:00

Doordat we met maximaal 8 mensen tegelijk trainen, kunnen wij jou op de beste manier begeleiden. Daardoor heb je ook geen moment dat je stiekem het even wat minder kan doen. Er wordt op je gelet, je wordt gemotiveerd en de vooruitgang is zeer snel merkbaar.

Ook al zijn de trainingen iedere week anders. Er zitten altijd overlappende elementen in, zodat je iedere week de progressie kan voelen.

Alleen de beste materialen

Goed trainen, kan alleen met de beste spullen. Daarom zijn al mijn attributen van hoogstaande kwaliteit. Become your best, by doing your best, with the best!

Hoe ziet de opbouw eruit

We beginnen altijd met een gezamelijke warming-up. Meestal beginnen we met het gebruik van de foam roller om de spieren los te maken. 

Ik leg het doel van de training uit, laat alle oefeningen even zien en tip aan waar je bij iedere oefening op moet gaan letten. Er zijn ook altijd opties of ik bedenk ze ter plekke zodra blijkt dat een oefening niet goed gaat of dat deze te zwaar is.  Daarna is het de timer instellen en aan de slag.

We werken tussen de 40-45 min, waarna we de spullen opruimen, even napraten en evalueren we de training. 

Iedere training heeft kracht en conditie training in zich verwerkt.

Testtraining

Gedurende de eerste paar weken van de bootcamp trainingen heb ik een testtraining ontwikkeld om de vooruitgang te kunnen meten. Iedere 8 weken wordt deze training herhaald en zie je hoeveel progressie je inmiddels hebt geboekt.

Na 10 weken getraind te hebben, is de eerste testtraining afgenomen en haalden de deelnemers om en nabij de drie ronden in 40 min. 8 weken later gebeurde het volgende. Deelnemer: “pfff drie ronden gehaald, yeahh, hoeveel tijd heb ik nog over?”   ik:”nog 10 min ruim!” Deelnemer: “Wat?!? Ok dan gaat we proberen nog een ronde te halen!”

Uiteindelijk haalden de deelnemers allen (tov de eerste testtraining) een hele ronde extra in dezelfde tijd met dezelfde gewichten. Een toename van meer dan 30%. Ze zijn sterker geworden, beter in conditie, beter in uithoudingsvermogen. En in de dagen erna ervoeren ze veel minder spierpijn.

Wil jij ook zelf ervaren hoe mijn bootcamp training is, vul dan even onderstaand formulier in. Tot snel!

Testimonials

Danielle

Zelfs als je je fysieke gezondheid belangrijk vindt, is het niet altijd makkelijk daarvoor ook te doen wat nodig is, zoals regelmatig sporten. Er zijn zoveel andere belangrijke dingen in het leven: gezin, werk, mantelzorg. Toch is dat gezonde, fitte lichaam tegelijkertijd de basis om die andere dingen vol te houden. Tommy heeft mij afgelopen jaren geholpen om die balans te houden. Hij kan tegelijk vriendelijk en ondersteunend zijn over wat er nog meer in je leven speelt, en toch ook no-nonsens met je door sporten. Die houding is goud waard. Daarnaast is hij inhoudelijk van alles wat ik nodig had (sportschema’s, persoonlijke doelen, voeding) goed op de hoogte en wist hij met zijn achtergrond als fysiotherapeut ook zo met mij te trainen dat eerdere blessures goed werden opgevangen en geen probleem meer vormden. Alle hulde voor zijn begeleiding.”

Mark

Personal training vond ik altijd beetje overdreven. Waarom gaan trainen bij iemand als je het zelf ook gewoon kan doen. Sportschoolabonnementje en gaan.

Totdat ik 2 jaar later terugkeek, waarvan 1 jaar als sponsor lid was gebleven, en dacht zo gaat het niet lukken.

Toen kwam ik via via bij Tommy terecht, eerst een proefles en ik werd werkelijk weggeblazen door zijn kennis en de manier hoe hij alles uitlegt.  Erg fijn om te weten waarom je iets aan het doen bent.

Inmiddels 9 kg kwijt van het doel van 15 kg. (en dat in 3 maanden tijd!) Maar ik weet nu al dat ik als ik dat doel bereikt hebt, ik bij Tommy blijf trainen.”

(ps ivm privacy en het huidige werk van Mark is er gebruik gemaakt van een stockphoto)

Deze website gebruikt cookies om de functionaliteit te verbeteren. Door te klikken accepteer je deze cookies.

Privacy policy